За нас

През юни 2002 година, в къща с уютни слънчеви стаи и тайна градина пълна с цветя и ароматни смокини, отваря врати Езиков център KREG Education. През първите 11 години от съществуването си предлага курсове по чужди езици за деца и възрастни, специализирани езикови обучения и сертификатна подготовка, като следва съвременни педагогически методи, в опит да отговори на растящите нужди от добро владеене на чужди езици.

През 2013г. преподаватели от KREG Education преминават обучение по метода сугестопедия към фондация „Проф. д-р Георги Лозанов и проф. д-р Евелина Гатева“, което отваря нова страница в развитието на центъра. Първият сугестопедичен курс по английски език започва през октомври 2013 година. Оттогава с гордост носим името Сугестопедичен център за чужди езици „KREG Education”.

Защо сугестопедия?


Или може би трябва да се запитаме защо се отказваме от разработваната ни в продължение на 11години система за обучение, за да се впуснем в нещо ново за нас (макар и създадено през 60-те години на миналия век)?

Сугестопедичното обучение е от 3 до 5 пъти по-ефективно от гледна точка на усвояване на езиковия материал в сравнение със стандартното езиково обучение. Всеки сугестопедичен курс се справя с лекота с основния проблем на стандартното съвременно чуждоезиково обучение - проговарянето на чуждия език.

Езикът от далечна, труднодостижима цел се превръща в средство за общуване. Не без значение е, че това се постига без стрес и напрежение, а непринудено, с усмивка, като на игра.

От друга страна сугестопедичното обучение въздейства на личността като цяло, като поставя в центъра една нова култура на общуване, където водещи са приемането и толерантността. Затова за нас, да прилагаме метода класическа сугестопедия, създаден от д-р Лозанов и д-р Гатева, е мисия, която цели да направи обучението по-хуманно и ефективно и да носи радост и чувство за удовлетворение на нашите курсисти.

С кого ще общувате?
Ще ви посрещне нашият административен екип, готов да отговори на вашите въпроси и да направи престоя ви при нас приятен. Обучението се води от квалифицирани преподаватели, за които учителската професия е призвание. Всеки преподавател разработва уникални материали, които са съществена част от обучението, според нуждите и интересите на всяка група. Ще усетите творческия дух в момента, в който надникнете в залите за обучение. А в края на курса ще се чувствате като у дома си и с радост ще ни идвате на гости.


* KREG Education желае да разшири екипа си от преподаватели сугестопеди. Ако сте заинтересoвани от подобна промяна в живота си, можете да се свържете с нас.

ЕКИП"Принципът на велосипеда е основната идея, илюстрираща майчината грижа и подкрепа на преподавателя към курсистите в Сугестопедията/ Резервопедия."

Проф. д-р Георги Лозанов

sonq small

Соня Минева

Позната като Miss Lucy Bright или Señorita Lucía Ángeles del Mar, Соня Минева е сугестопед си английски и испански език в KREG Education. Завършва английска филология и испански език във Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“. Работи в KREG Education от създаването му през 2002 година. Преподава английски език на деца и възрастни на различни нива.

ekaterina bw

Екатерина Куртева

Представяме ви Екатерина Куртева, по-добре позната на нашите курсисти като Miss Julia Holliday. Тя е сертифициран сугестопедагог, преподавател по английски език и български език за чужденци, към фондация „Проф. Д-р Георги Лозанов и проф. Д-р Евелина Гатева“ , Сливен, България, с нoмер на сертификата 354/2015. Възпитаник е на Пловдивски Университет „Паисий...

gabriela

Габриела Стоянова

Завършила съм ШУ “Епископ Константин Преславски” в специалност Английска филология - Лингвистика и превод. Досега професионалният ми път минава през сферите на Туризма, Рекламата и Образованието. В сферата на Образованието съм от две години. Преподавала съм английски език както на деца, така и на възрастни. Обучавала съм и чужденци...

 
marinela

Маринела Георгиева

Старши учител с три висши образования, специалист не само в чуждоезиковото образование, но и в началната и в предучилищната педагогика. Професионалист с повече от 20 години трудов стаж. Преподавала в ОУ,,Ангел Кънчев‘‘, ОУ ,,Христо ,Смирненски‘‘, ОУ ,,Св. Патриарх Евтимий‘‘ и в ЧСУ ,,Юрий Гагарин‘‘ – СОК Камчия. Амбициозна, взискателна, но и...

milka123

Милка Куртева

Милка Куртева е сугестопедагог, преподавател по английски език в KREG Education. Преподава на възрастни на различни нива, включително специализирани курсове като бизнес английски и подготовка за сертификатни изпити. Завършила е английска филология във Великотърновския университет “Св. Св. Кирил и Методий”. В KREG Education работи от създаването му през 2002 г...