15 години езиков център Крег

На 22 юни Сугестопедичен център за чужди езици KREG Education отпразнува своя 15-ти рожден ден. Основана лятото на 2002 година, школата предлага разнообразие от езикови курсове за деца и възрастни, а от 2013 година се въвежда и методът класическа сугестопедия при обучението за възрастни и тийнейджъри.

Стремежът да се предложи най-голям избор от възможности, доведе до създаването на езикови обучения в различни формати – „чаени срещи“, сугестопедични клубове, сугестопедичен бизнес английски за възрастните, български език за чужденци; английско училище през лятото и занималня през учебната година за децата. Разбира се остават актуални и сугестопедичните курсове, както и целогодишните занимания за деца. Езиците изучавани в школата включват английски, испански, френски, руски, а от тази есен и италиански.

От тази година в Английското лятно училище KREGAROO езикът се преподава по метода сугестопедия, като освен това са включени и разнообразни занимания – игри, приложно изкуство, посещения на музеи – така че децата едновременно да учат, но и да имат време да поиграят и да усетят емоцията на лятната ваканция.

Предстои да отвори врати занималня за ученици през учебната 2017 / 2018 година, която ще осигури спокойна атмосфера, в която децата да подготвят уроците и домашните си по всички предмети.

Сърдечно благодарим на Вас, курсистите учили при нас, за доверието и искрената отдаденост, с която участвате в обученията. Каним Ви да продължим заедно напред, в откриването на непознати хоризонти и овладяването на нови знания.

KREG Education

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *